Serviceoppdrag

I Rør 1 tilbyr vil alt av rørleggerarbeid. Vi har svært dyktige og erfarne fagfolk hos oss, og alle våre medarbeidere tar ethvert oppdrag like alvorlig. Blant våre medarbeidere har vi bred fagkunnskap slik at vi har mulighet til å påta oss stort sett alle oppdrag som har med vann å gjøre.

Vår kundemasse består stort sett av privatpersoner som har behov for rørleggerarbeid i sin bolig. Det kan være fordi man ønsker å bytte ut noen bestemte deler eller artikler, fornye eldre rørsystemer eller har mer akutte problemer som tette rør og liknende.

Tjenester vi tilbyr på serviceoppdrag

  • Utbedre tette rør utendørs
  • Utbedre tette rør i gulv og vegger
  • Skifte kjøkkenkraner
  • Skifte baderomsarmatur
  • Skifte varmtvannsbereder

Dersom du har behov for større utbedringer av ditt baderom, tilbyr vi også rehabilitering. Les mer om rehabilitering her.

Med fokus på kvalitet

Vi er opptatt av å tilby våre kunder rørleggerarbeid av høyeste kvalitet. Det viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd med resultatet og at du kan nyte badet i mange år fremover.

Kontakt oss for gratis befaring

Har du flere spørsmål om våre tjenester eller behov for befaring? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale. Du finner vår kontaktinformasjon her.