Rehabilitering

De siste årene har det skjedd en enorm utvikling i norske boliger. Vi ønsker stadig høyere standard og mer komfort. Dette gjelder hele boligen og spesielt badet.

Tidligere var de aller fleste stort sett fornøyd dersom badet hadde dusjkabinett, toalett og vask, men i dag ønsker vi oss også god komfort. Badet skal komplementere resten boligen og helst gi en følelse av hverdagsluksus. Dersom du ønsker mer komfort i din bolig kan vi hjelpe deg. Vi oppgraderer badet og leverer vannbåren varme i hele huset.

Bistår deg i idéfasen

Vår faglige leder har lang erfaring med rehabilitering av baderom. Med hans kompetanse og evner til å se gode løsninger på ethvert problem, stiller vi sterkt når våre kunder ønsker bistand og hjelp i idéfasen.

Gode grunner til å rehabilitere boligen

Mange bad rundt omkring i Norge er gamle og bygget for 20–50 år siden. Produktene og løsningene man brukte på den tiden, er ikke like gode som de vi har tilgjengelig i dag. Det lønner seg å skifte ut disse gamle delene før det er for sent og man får sprukne rør, vannlekkasjer og kanskje må rehabilitere større deler av boligen.

I tillegg er det stadig flere som ønsker vannbåren varme i gulvet på badet, på kjøkkenet, på vaskerommet og i resten av boligen. Dette er en miljøvennlig måte å varme opp boligen på, som også gir et behagelig inneklima.

Øker boligens verdi

En annen god grunn til å renovere badet er at det øker verdien på din bolig. Et nytt bad som svarer til dagens standarder og krav, holder lenge og har god kvalitet sammenliknet med eldre bad som gjerne har kortere levetid. Det kan øke verdien på din bolig betraktelig dersom du kan selge den med et helt nytt bad, i stedet for et som er utdatert og slitent.

Til slutt er et godt argument for å rehabilitere badet at det gir økt komfort og en følelse av velvære. Et nytt bad kan gi en fantastisk følelse av hverdagsluksus som vil glede deg hver dag i mange år fremover.

Kompetanse på industri

Vår faglige leder har også kompetanse og bakgrunn som industrirørlegger. Derfor har vi mulighet til å påta oss oppdrag innen industrien, i tillegg til rørleggerarbeid i boliger.

Kontakt oss for gratis befaring

Vi er opptatt av å tilby våre kunder arbeid av høyeste kvalitet. Det viktigste for oss er at kunden blir fornøyd med resultatet og at badet kan nytes i mange år fremover.

Har du flere spørsmål om våre tjenester eller behov for befaring? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale. Du finner vår kontaktinformasjon her.