Nybygg

Vi i Rør 1 er ansvarshavende rørlegger i mange store og små byggeprosjekter. Vi påtar oss oppdrag hvor vi bygger badet fra bunnen av og gjør alt av rørleggerarbeidet i hele boligen, inklundert legging av vannbåren varme i gulvet.

I disse prosjektene er det ofte en arkitekt med i bildet som tegner badet på forhånd, slik at vi forholder oss til disse tegningene når vi installerer ønskede møbler, servanter, klosetter og annet som måtte være ønskelig.

Kvalitet i alle ledd

Å utføre rørleggerarbeidet i forbindelse med nybygg er en viktig tjeneste for oss og vi er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. For å kunne levere dette, spiller vi på alle våre medarbeideres kompetanse og erfaring.

Tilpasses dine ønsker

I store byggeprosjekter har vi et møte med kunden hvor vi presenterer vår standardpakke på baderomsløsninger. Denne består av kvalitetssikrede produkter som vi har lang og god erfaring med og som vi med sikkerhet kan gå god for. Dersom kunden ønsker andre løsninger utenfor vår standardpakke, tilbyr vi kvalifisert rådgivning i forhold til hvilke andre løsninger som kan egne seg godt på det aktuelle baderommet.

Vi leverer også vannbåren varme i hele boligen. Det har lenge vært vanlig med vannbåren gulvvarme på badet, på kjøkkenet og på vaskerommet, men stadig flere ønsker også varme i gulvet i de øvrige delene av huset. Våre erfarne rørleggere sørger for en behagelig innetemperatur i hele din bolig.

Kompetanse på industri

Vår faglige leder har også kompetanse og bakgrunn som industrirørlegger. Derfor har vi mulighet til å påta oss oppdrag innen industrien i tillegg til boliger.

Kontakt oss for gratis befaring

Vi er opptatt av å tilby våre kunder arbeid av høy kvalitet. Det viktigste for oss er at kunden blir fornøyd med resultatet og at badet kan nytes i mange år fremover.

Har du flere spørsmål om våre tjenester eller har behov for befaring? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale. Du finner vår kontaktinformasjon her.