Om oss

Rør 1 har tilbudt rørleggertjenester til Ålesund og omegn siden 2010. Vi har syv medarbeidere som har mye fagkompetanse og lang erfaring i bransjen. Blant våre ansatte har vi både faglærte og ufaglærte rørleggere, lærlinger og faglig leder med fag- og mesterbrev, samt bakgrunn som industrirørlegger.

Alt innen rørleggerarbeid

Vi har kompetanse på og utfører alt innen rørleggerarbeid til private, enkeltstående kunder og større byggeprosjekter. Vi tilbyr også serviceoppdrag til våre kunder som har behov for rørleggerarbeid. Uansett hva ditt behov er, så skal vi gjøre vårt aller beste for å kunne løse oppdraget på en tilfredsstillende måte. Les mer om hva tilbyr av serviceoppdrag her.

Tjenestene vi leverer mest av er rehabilitering av eldre bad og rørleggerarbeid i forbindelse med nybygg, hvor vi legger alt av rørsystemer i hele boligen. Vårt arbeid er alltid av høyeste kvalitet og svarer til dagens krav og standarder. Her kan du lese mer om hvilke tjenester vi tilbyr i forbindelse med rehabilitering av bad og her kan du lese mer om hva vi utfører i forbindelse med nybygg.

Vi er med i VVS Fagmann og er medlem av Rørentreprenørene Norge. Vi har også sentral godkjenning og er godkjent som mester- og lærebedrift.

Kontakt oss for gratis befaring

Hvis du har spørsmål til noen av tjenestene vi tilbyr eller ønsker en gratis befaring må du gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale. Du finner vår kontaktinformasjon her.